Garantia BDI

Nu ne place sa ne jucam cu nervii clientilor nostri. Daca aveti nevoie de servicii imobiliare, pe Bursa de Imobile aveti garantia ca beneficiati de atentia cuvenita.

Profesionalism

Imobiliarele nu se fac dupa ureche. Brokerii BDI au pregatirea teoretica necesara pentru a putea oferi cele mai bune servicii. Tratam fiecare tranzactie cu maxima seriozitate si veti fi incantat sa lucrati cu noi.

Expertiza

BDI este o solutie avansata de tranzactionare imobiliara si nu putem sa lucram decat cu brokeri foarte buni. Am ales din piata numai brokeri profesionisti si cu experienta dovedita, fiecare pe segmentul lui de piata, si tocmai de aceea pe Bursa de Imobile ii gasiti pe cei mai buni.  In plus, nu ne bagam acolo unde nu ne pricepem.

Asigurare

Toti suntem oameni si supusi greselii. Dar pentru greselile noastre nu trebuie sa plateasca in niciun caz clientii nostri. Brokerii BDI detin asigurare profesionala care acopera orice paguba produsa clientilor din neglijenta, nestiinta, greseala sau omisiune.

Transparenta

Pentru ca nu vrem sa inselam increderea clientilor si pentru ca nu avem nimic de ascuns, spunem lucrurilor pe nume si jucam cu toate cartile pe masa, inca de la inceput. Ne plac lucrurile clare care sa ne scuteasca de discutii ulterioare delicate.

Confidentialitate

Garantam prin contract cofidentialitatea informatiilor si documentelor primite de la clienti. Totodata clauza de confidentialitate este tratata special in codul etic al Asociatiei Brokerilor Imobiliari, fiind un aspect important de care Bursa de Imobile se preocupa cu mare atentie si face parte din garantia BDI.

Eficienta

Ca orice afacere de succes, Bursa de Imobile este orientata spre eficientizarea proceselor si standardizarea procedurilor. Propunem intotdeauna numai solutiile in care credem si care dau rezultate. Viteza de tranzactionare este esentiala pentru noi deoarece timpul inseamna bani!