Servicii

Noi suntem brokeri imobiliari. Deci tranzactionam bunuri imobiliare. Daca aveti o problema imobiliara, noi va ajutam sa o rezolvati rapid, in numai trei pasi:

 

Pasul 1: Ne contactati si ne intalnim sa evaluam situatia
Pasul 2: Propunem o solutie si agreem termenii colaborarii
Pasul 3: Demaram procedurile si finalizam tranzactia

Ce stie un broker sa faca:

[PRET CORECT] In primul rand brokerul este cea mai potrivita persoana care sa faca o evaluare a proprietatii si care sa gaseasca un echilibru perfect intre asteptarile financiare ale proprietarului, timpul alocat vanzarii si realitatile impuse de conditiile de piata. Cunoscand foarte bine piata in general si fiecare zona si tip de proprietate in particular, pe baza unei analize comparative, tinand cont de toti factorii care intra in ecuatia pretului, brokerul face o estimare a pretului proprietatii, proprietarul avand garantia ca obtine un pret corect, in termenul stabilit.

[PROMOVARE] Brokerul cunoaste foarte bine ce metode de promovare dau rezultate imediate, dar dispune si de canale de marketing inaccesibile publicului larg. Prezentarea proprietatii intr-un mod potrivit, prin accentuarea punctelor forte (pe care brokerul le poate usor intui, avand acces la o baza de date comparativa), de cele mai multe ori maximizeaza sansele de vanzare ale proprietatii.

[NEGOCIERE] Vizionarea unei proprietati este primul pas decisiv in procesul de tranzactionare. Tocmai de aceea este important ca la vizita unui potential cumparator proprietarul sa adopte o pozitie potrivita. Brokerul poate sa asigure un cadru al discutiilor care sa conduca in final la vanzarea proprietatii. Intotdeauna negocierile sunt foarte dure si lipsa abilitatilor in aceasta directie poate sa conduca la un esec. Brokerul va fi cel care va prezenta cel mai bine avantajele locuintei si ale zonei in care aceasta este situata, putand sa influenteze decizia de cumparare, dar in acelasi timp sa obtina si pretul optim pentru proprietar.

[TIMP SI CONFORT] Brokerul va fi persoana care se va ocupa de cautarea clientilor si de insotirea acestora la vizionari, fara a mai fi nevoie si de prezenta proprietarilor de fiecare data. Selectia preliminara sau pre-calificarea clientilor se face tot de catre broker, proprietarul fiind implicat doar atunci cand se ajunge in faza avansata de tranzactionare. Proprietarul este scutit de agitatia telefoanelor curioase, si de disconfortul vizionarilor inutile, brokerul fiind persoana cea mai indicata pentru a se ocupa de aceste aspecte.

[BROKERII NU SUNT PENTRU ORICINE] Brokerul este persoana care poate organiza si eficientiza procesul de tranzactionare imobiliara, atat in avantajul vanzatorului, cat si in beneficiul cumparatorului. Rolul sau ar trebui intr-adevar apreciat la adevarata valoare. Ca sa puteti sa lucrati cu un broker trebuie sa intelegeti exact ce poate el sa va ofere si ce nu. Cine nu reuseste sa inteleaga exact la ce folosesc serviciile unui broker, atunci nu are rost sa apeleze la asemenea servicii – asteptarile vor fi eronate, rezultatele distorsionate si colaborarea va conduce sigur la un esec. Exista oameni care nu se duc la doctor si se trateaza singuri, oameni care isi repara masina singuri in fata casei si oameni care nu-si angajeaza un avocat. Similar exista si oameni care au impresia ca un broker nu ajuta la nimic si atunci nu au decat sa se descurce singuri.

 

Doriti sa vindeti sau sa cumparati o proprietate imobiliara? Trimiteti-ne detaliile aici: Contact. Veti fi contactat imediat de catre brokerul cel mai potrivit pentru dvs.