Despre BDI

Bursa de Imobile este un sistem inteligent de tranzactionare imobiliara bazat pe conceptul de reprezentare exclusiva. Practic, oricine este interesat, poate sa realizeze o tranzactie imobiliara pe Bursa de Imobile prin intermediul unui broker acreditat.

Brokerii BDI incaseaza comision de la o singura parte implicata in procesul de tranzactionare, in acest fel avand garantia ca reprezinta interesele unei singure parti.

Echipa de brokeri este formata din agenti cu experienta si pregatire teoretica solida. In plus, toti brokerii BDI sunt membri cu drepturi depline ai Asociatiei Brokerilor Imobiliari – ABI, folosesc formulare standardizate avizate de catre Autoritatea Nationala de Protectie a Consumatorilor si au asigurare profesionala ce acopera orice paguba produsa clientilor din neglijenta, nestiinta, greseala sau omisiune.

Bursa de Imobile este preocupata sa impuna un standard in domeniul imobiliar si ofera clientilor servicii si solutii care sa asigure confidentialitate maxima si garantia sigurantei tranzactiilor.

Doriti sa vindeti sau sa cumparati o proprietate imobiliara? Trimiteti-ne detaliile aici. Veti fi contactat imediat de catre brokerul cel mai potrivit pentru dvs.